ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Kaptam egy levelet... köszi

2009.07.20. 09:22 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: nyaralás zánka nagycsaládosok ad6kap6

A zánkai üdülés jól sikerült, az egyik család küldte a következő levelet:

 Kedves Nyul! Kis késedelemmel, de nagyon nagy örömmel számolok be néhány szóban Zánkáról. Mi is annak a szerencsés 4 családnak egyike vagyunk, akik az első turnusban nyaralhattunk Nektek köszönhetően. Július 6-án vettük birtokba az üdülőt, ami a szép emlékű gyermekkori nyaralásaimat idézte fel bennem. A szép terasz, a konyha, a folyosóról nyíló barátságos szobák, és a hatalmas társalgó. Gabiék keze munkáját dicséri, hogy minden ragyogó tiszta, rendben tartott. A társalgó méretét jól körülírja, hogy egyszerre tudott a társaság - és ez hál'Istennek nem volt kevés :) - csocsózni, pingpongozni, sakkozni, kártyázni és Tv-t nézni. És mennyire örültünk ennek azon a két esős napon, amikor szinte egész nap nem tudtunk kimozdulni... Ennek ellenére ezek a napok is mozgalmasan, jó hangulatban teltek. Mivel már hónapokkal az indulás előtt kiderült hogy mehetünk, bőven volt időnk kicsit ismerkedni a többiekkel néhány e-mail segítségével. Az érkezés után azonnal kiderült, hogy megvan a közös hang mindnyájunk között. Együtt kirándultunk, strandoltunk, játszottunk, pihentünk egész héten. Magam részéről remélem, hogy sikerül a mostani 1 hetes ismerkedést igazi barátságra váltani! Szombat este közös bográcsozással, tánccal vertük fel az üdülő nyugalmát, búcsúztattuk Zánákát. Mindenki szerette volna, ha kicsit nyújthatjuk még, dehát össze kellett csomagolni... Vasárnap a kisfiam búcsúkönnyeivel, és gyönyörű emlékekkel indultunk haza Budapestre. Kívánom minden családnak, hogy érezze magát legalább olyan jól mint mi, mert ez az 1 hét egész évre ellát majd kellemes, mosolyt fakasztó élményekkel! Köszönjük Nyul, köszönjük ad6kaphat!!! Bognár család - Timi

Mi is örülünk és remélem lesz folytatása jövőre is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr671255985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása