ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Lesz fórum mert szükség van rá, addig is:

2010.01.25. 21:40 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: segítség öröm ad6kap6 jóérzés

Kocsis Gizi:

Miért? Üdvözlök mindenkit!! Szeretném leírni a gondolataimat,látva,hogy már ezen az oldalon is megy a gyűlölködés és gyalázkodás. Próbáljunk meg mi "felnőttek" legalább egy picit bízni a többi emberben!!!!:) Tudom nehéz,főleg akkor ha valaki már megjárta. Adjunk esélyt az adó vagy kapó félnek és ne hamarkodjuk el a megjegyzéseinket!!! Nagyon bántó és utána a bocsánatkérés kellemetlen.A következő idézet legyen mindenkinek megszívlelendő:"A segítség mindíg akkor érkezik amikor kell! Nem előbb és nem később. Pont amikor szükséged van rá" Gondolkodjunk el az idézet igazságán!!!!!! Üdv: Gizi

Drotár család:

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a következö felajánloknak. Laki-élelmiszer csomagot küldöt Nonomano-élelmiszer csomagot és plüsöket küldöt Nasenyka és macika-könyveket küldöt juhos24-telefont ajándékozott a beteges gyermekünk nek. dulifulitol-táskákat és divatos ruhanemüket kaptak a lányaim Tarcuskával-személyes talákozásunk volt-edényeket,takarokat,és egyébb aproságot ajándékozott családomnak. Ágota-személyes találkozásunk volt-süti formát,édeséget és némi élelmet ajándékozott lányaimnak ujbocs5-karácsonyi csomagot küldöt. Zsú-nyakláncot-fülbevaloval küldöt. Remélem nem felejtetem ki senkit sem ha igen elnézést kérek. Nagyon szépen köszönjük családunk nevében Tisztelettel és baráti üdvözlettel: Drotárné Erika,Drotár János és a gyerekek Kiskinizsről Isten álldása legyen veletek.

Lehetne írni Alya-ról is aki kapott Karcsitól egy baba-légzés-figyelőt tavaly. Megnőtt a gyermek nincs már szüksége rá. Most továbbadja Lillának az ország másik felébe.

De szívesen írnánk arról sok-sok láthatatlan segítőről, aki csomagokat küld tízesével(Nonomano), hogy mindenkinek örömöt csaljon az arcára.

Vagy Tarcuska, aki szervezkedik, hogy mindenkinek eljuttasson mindent, fáradságot nem nézve...

 

Hosszú lenne felsorolni, mert sok jóérzésű ember van közöttünk. Ezért gondoltam, hogy Kocsis Gizi üzenetét megosztom mindenkivel.

Szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr901702116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása