ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Andi meglátogatta Andrea0-t

2010.06.15. 07:08 | ad6kap6 | 1 komment

Címkék: penész második kerület ad6kap6

Ad6kap6Andi tegnap látogatóban járt Andrea0-nál. Biztos láttátok már szinte mindennap fenn van a hirdetése, hogy nagy bajban vannak. Sajnos olyat látott, ami felfoghatatlan. Budapesten él a második kerületben egy 5 gyerekes család, egy alagsori lakásban. A lakás teljesen lakhatatlan, a falak plafon penészes, egészségtelen, a szennyvíz feljön.
Nagyon helyes gyerekeik  vannak: Réka 15,Zsolt 14,Kitti 12,Jázmin 5,Márko4. Egy nagyszobájuk van, amiben szinte csak ágy van. De nem ez az igazán nagy baj, hanem a mérhetetlen penész és bűz. Családgondozó tud róluk(!)
Valaki hozzáértő majd mesélje el nekem, hoyg is van ez a XXI.században útban Európába!
Kérdést vet fel, hogy a környezete miért nem segít – egy többemeletes társasházban laknak, az egész környéken mindenki jólszituált. Pesten vannak ilyen lakások és sok szegény ember, de itt teljesen meglepő, hogy ilyen körülmények között élnek gyerekek. Valószínüleg egy második kerületi önkormányzatnak nem sok ilyen körülményű családot kell támogatni, mire várnak? Ilyen környezetben folyamatosa betegek a gyerekek, astma, allergia, tüdő – mire várnak?
Én ritkán kérek, de ha valaki tud segíteni, akkor tegye meg – most! Vagy legalább magyarázza meg, hogy a tesze-tosza bürökráciában hogy veszhet el gyerekek egészsége, miközben mosolyogva ünnepeljük magunkat!
 
Mindemelett roppan jó dolog, hogy az ad6kap6 arra érzékeny emberei elkezdtek olyan hirdetéseket feladni, hogy a saját dolgaikat odaadják cserébe Andrea0-nak élelmiszerért. Még mindig úgy gondolom, hogy az emberek alapjába véve jók!
nyul

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr1002082634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildi31 2010.07.05. 07:57:10

Őszintén szólva nagyon sajnálom ezt a családot!Azt viszont sajnos nemtudjátok,hogy mennyi ember él még így.Igaz én is a legalacsonyabb szegény réteghez tartozom,mert nekünk is nehéz a megélhetés mi is hó közepe fele már nemtudjuk,hogy hogyan tovább.
Amiért viszont írok az pedig az lenne,hogy üzenném Andrea0-nak,hogy ne hagyja ennyiben és lépjen tovább.A családgondozó nemtud mit tenni ő nagyon kevés ehhez.Nem megy lent akkor menjen a fejhez.Nem az Önkormányzatra gondoltam,bár a II.kerület azért nem áll olyan rosszul mint pl. a VIII.IX,XX.stb.Amennyiben megadod nekem az email címedet Andi0 akkor szívessen megírom,hogy mit próbálj meg lépni.Andi Te meg nagyon kedves vagy hogy meglátogattad őket és leírtad nekünk.Aki tud valamit az segítsen és ne fordítson hátat,mert sosem lehet tudni mit hoz a holnap!Egyszer fenn egyszer lenn,de sajnos mi inkább lenn vagyunk és mégis jobban összetartunk,mert mi tudjuk igazából,hogy mi az élet!
Szép napot mindenkinek!Lehet,hogy még én is meglátogatom majd őket,ha szívessen látnak.
süti beállítások módosítása