ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Levél - Zánka

2010.08.09. 16:17 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: nyaralás köszönet zánka ad6kap6


Zánkai üdülésem beszámolója


 
      Június környékén lehetőséget kapott a családunk is, hogy július elején 1 hetet töltsünk el a Balaton mellett, Zánkán. Attól a naptól fogva örömmel számoltuk a napokat vissza és nagy izgalommal várták a szüleim, a testvéreim és én is nyarunk legszebb hetét.

      Az utazás elötti napokban az izgalmak csak fokozódtak. A kisebb testvéreimet alig lehetett esténként elaltatni, nagyon várták, mint ahogyan én is. A hosszú út után , Zánkára érkezésünkkor, nagyon szívélyesen és segítőkészen vártak minket. A kora esti órákban a csendes házból hirtelen őrültek háza lett. Rajtunk kívűl még 3 család volt , hasonló korú gyerekekkel , mint a testvéreim, így nem telt el sok idő már az üdülő melletti játszótéren játszottak közösen. Ahová csak néztem mindenhol csak gyerek volt. A szülőknek sem kellett sok idő a megismerkedéshez, hiszen beszélgetésekből vagy hallásból már mindenki ismerte egymást. Az első fürdőzések a Balatonban felejthetetlenek voltak számomra. Tisztán emlékszem mikor testvéreim bizonytalanul, később bátrabban mentek be a vízbe. Onnantól kezdve minden nap a parton voltunk. Az első nap a közös szalonna sütés és a jó beszélgetések összehozta a csapatot. Szívesen gondolok vissza azokra az órákra. A második naptól minden felgyorsult. Az utolsó napon vettem észre , hogy már el is telt egy hét. A sok ping-pong játszma, csocsó mecsek, rajzversenyek, közös előadások, a kisebb-nagyobb beszélgetések felejthetlen volt mindenki számára. Jó volt hallgatni mikor a szülők Budapestről, vicces, kínos és sorsfordító élményeikről meséltek. A sok kaland közt sajnos arra ébredtünk, hogy haza kell mennünk. Boldogan, mégis fájó szívvel hagytuk el Zánkát. Budapesten még lehetőségünk nyílt, hogy az egyik pályaudvarról a másikba autóval mehetünk, így csodálkozva és érdeklődve néztük a nagyvárost.
 
         Az 1 hét alatt örülök, hogy megismerhettem a többi családot és sok szeretetet adó embert is. Felejthetetlen élmény volt számunkra. A kistestvéreimnek lesz mit mesélni az iskolában, óvodában. Elmondhatom, hogy ez volt a nyaram eddigi legszebb hete.
A családom nevében is, mindenkinek köszönjük a sok segítséget, amit azért kaptunk, hogy ez a nyaralás megvalósuljon.                                                              Köszönjük szépen: a Gáspár Család.

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr992209835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása