ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Moderálás

2012.06.15. 12:54 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Csak egy FÓRUM bejegyzés volt, amit kivettünk, hisz személyes adatok voltak benne, így írója védelmében levettük a bejegyzést. No, de nem az érdekes, hanem az a bejegyzés, levél, kérdés sorozat, ami utána indult. Miért töröltük? Ki törölte? Utána milyen levelet kapott a kérdésére? stb

Mire jó a moderálás? Ha megfigyelitek sok netes oldal elindul, majd egy éven belül meg is szűnik. Ez szerintem elsősorban a moderálás hiányával magyarázható.A moderálással vagy képes elérni, hogy egy bizonyos irányba haladjanak a dolgok, hogy ha az általad kijelölt szempontokba belefér, akkor jelenjen meg valami.

A mi moderálási szempontunk végtelenül egyszerű: mi nem tűrünk meg pénzt az oldalon, hogy ne egy újabb üzleti oldal legyen a miénk is.Ezenkívül védjük a tagjainkat, ha úgy gondoljuk, hogy nem jogos támadás, sérelem éri őket. (Legalábbis, amíg az igazság kiderül.) Nem szeretjük, ha politizálnak az oldalunkon, ha cigányoznak, zsidóznak stb. Persze az ezeken kívüli véleményeket hagyjuk, hisz azért lehet velünk nem egyet érteni.

Minden moderálás indoklással együtt történik és az adminisztrátor alá is írja az oldalon használatos nick-nevével a megjegyzését.

Azonban nem szabad elfelejteni,hogy moderátorok legalább annyira nem egyformák, mint a valós életben. Vannak kedvesek, tapintatosak, vannak kioktatók és nyersek. Senki nem tud más lenni azért mert kapott egy szerepet a játszótéren. Ő ilyen, meg a válasza is. És ebből adódik a hosszas levelezés, hogy miért kellett törölni, miért ezt írták neki, miért ilyen nyersen fogalmaztak. Hát bocsánat ez van. Én nagyon boldog vagyok, hogy a helyzeteket megoldjuk, néha kicsit félresikerül, de összességében azért haladunk. A moderáló személyt meg nem vagyunk képesek moderálni, ellenőrizni. Meg ilyet nem is hallottam még. Önkéntes és adja magát, ahogy jön neki. Pusztán lelkesedésből őrködik az oldalon.

Köszönjük meg a munkájukat és gondoljunk az eredményre: már több, mint 3 éve megy az oldal és úgy ahogy mi szerettük volna és szeretnénk továbbra is!

nyul

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr44590211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása