ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Segítők az oldalon

2016.09.23. 11:23 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: segítség összefogás ad6kap6

Több ember segíti az oldalunkat. Ki-ki ideje és vérmérséklete függvényében. Legtöbbjükről senki sem tudja, hogy mennyi munkát öl a dologba. Csendesen megold egy problémát, küld valamit, levelez, megnyugtat.

Megköszönik, vagy nem. Írnak valamit értékelésben és nem is hiszik, hogy valaki segített.

Kik ők? Általában nyugdíjasok. Nem gazdagok, sőt nekik is vannak gondjaik. Éppen ezért együtt érzőek. Ők is jártak már így. Tudják, hogy könnyű megcsúszni és a befizetett számlák után már nem marad hétvégére a családnak, a keveset nehéz beosztani. Tudják, hogy az ősz több iskolással megoldhatatlan.

nyugdijas.jpg

De ők azok, akik kipótolják a zánkai útiköltséget, vagy küldik a kórházba készülőnek a hálóinget. Van köztük, aki a cserékbe segít be, hisz nyugdíjasnak ingyen a villamos.Van, akinek nem áll módjában a személyes találkozásra, igy egy kedves ismerősén keresztül, vagy postázva juttatja el az adományait. Csendben, nem nagy hű-hót csapva.

Másik segítő, csak véletlenül tudjuk meg, hogy ki ő: tagok már hozzá fordulnak, ha valakivel probléma van beteg, kiteszik a lakásból gyerekkel. Ha másképp nem, hát lelki támaszt nyújt. Levelezik, telefonál, élelmiszert küld. De cseréknél még ajándékot is ad. Pedig őt sem veri fel a pénz.

És köztük van olyan is, aki hónapokig gyűjt, hogy utána  a börzéjén megtalálják a hiányzó télikabátot, cipőt. Gyűjti az álláshirdetéseket és felteszi a FÓRUM-ba.

De van fiatal – több fiús anyuka, aki a már nem használatos dolgait adja boldogan, hisz ő is sokszor kap, miért ne legyen másnak is jó.

És sokan segítettek iskoláskezdésre iskolatáskát és felszerelést gyűjteni.

20160831_120413.jpg

Van, aki pékárut szed össze, hogy szétoszthassa.

kakaos_csiga.jpg

És biztos kihagytam ezer dolgot, amit nem látunk, ami a színfalak mögött játszódik, de nagyon sok ember boldogan segít, pusztán a segítés öröméért.

Köszönjük meg a munkájukat!

Nagyon köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr2711737603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása