ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás
  • ad6kap6: @pecazz: A csere-berék a www.ad6kap6.hu oldalon vannak. (2017.07.30. 13:15) Csere-bere
  • Fülöp Attila 9: Tökéletesen egyetértek! (2017.04.02. 11:05) Hogy jelentkezünk egy hirdetésre

Linkblog

Pénz-pénz-pénz

2019.01.08. 10:15 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: karácsony adakozás ad6kap6

Sajnos megint nekünk van igazunk.

Elejétől fogva tiltjuk a pénzezést, a pénzt adományba adását, a pénz kérését. Tagjaink jól tudják ezt, akik eltévednek, azokat figyelmeztetjük.index.jpg

Idén karácsonykor is volt egy pár tagunk, akik segitséget kértek, hisz a karácsony nagy kiadással jár, mindenki otthon van, nincs iskolai étkezés. Terhet ró a családokra a nyomás a gyerekek környezetéből, ahol ajándékozás van és ezt gyerekfejjel nehéz érteni, náluk miért nincs.

Szerencsére a kérésekre jöttek értelmes válaszok, volt aki csomagot küldött élelmiszerrel, ajándékkal, volta ki a mikulás ünnepségünkön adta át az ajándékát. Azonban megint megjelentek "adományozók" nemtudom, milyen szándékkal. Az egyik ilyen "adományozó" konkrétan megirta küld 50000Ft--t csak cimet kér, hova küldje. Ezek a küldemények valahogy mégsem érkeztek meg.

Korábban is láttunk már olyat, hogy valaki felajánlott valami értékesebb dolgot ingyen, aztán senkinek sem válaszolt. Ki tudja miért csinálnak ilyet?

Volt több friss regisztráló is karácsony közeledtével. Gondolom, hogy valamilyen segitséget szeretne adni, de aztán a regisztrálással el is tűnik a jó szándék. Pedig kérés volt egy pár. Karácsonykor játékot kérnek gyerekeknek. Hisz milyen karácsony az, ahol nem szerzünk örömet valami meglepetéssel. De volt, aki élelmiszert kért. Egyik tagunknak többen is irtak, küldtek segitettek. Még azt sem mondanám, hogy azok segitettek, akiknek jól megy. De küldtek.

A másik gondom, a köszönet. Megérkezik a csomag, miért nem az az első, hogy megköszönjem? Sokszor ez is elmarad. Pedig ez fontos lenne, hisz akkor jó, ha van visszajelzés, hogy örültek neki, hogy hasznos volt, vagy csak egyszerűen: köszönöm, megkaptuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr10014547116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.