ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Kínlódások

2008.07.18. 12:18 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Több, mint egy évvel ezelött kezdtük el létrehozni a honlapot (www.ad6kap6.hu). A tervek szerint tavasszal lett volna a bemutatása, az előzetes tesztelés után. Ekkor derült ki az ad6 nevet már használják, ráadásul velünk teljesen ellentétes filozófiájú dologra. Így vártunk. .... Idáig.

Az egyelőre üres honlapot tartalommal - kérésekkel megtölteni, bármily meglepő - nehéz. Az igénylőkhöz az információ csak akadozva bír eljutni. Szkeptikusak a felnöttek, a gyerekekhez meg nehéz eljuttatni az információt, mert ugye aki  rászoruló az nem ül a számítógép elött, mert nincs neki. Meg egyébkéntis már gyerekkeént is belefáradt a megalázó, eredménytelen "kéregetésbe".

Gondolom a felnőtt lenne segítség, aki látja a problémákat. Nem a szülő., hanem a pedagógus, aki mindent lát. Persze ő is elfásult és már unja, hogy mndig rá várnak a megoldások a problémás gyerekeknél. Na őt kéne lelkesíteni.

Tegnap voltam egyet lelkesíteni. Igaz a könnyebb utat választottam. Sződligetre mentem, mert ot ismertem egy pedagógust. Ő szervezett egy találkozót a helyi "gyermek-problémák"-ismerőivel: iskola igazgató, óvoda és gondozási központ veztőjével. Érdekes volt látni, hogy mennyire örülnek a segítségnek, de mennyire meg vannak riadva, hogy ez mennyire lesz pillanatnyi, kampány-szerű. Mindenképpen még egy ilyen városokhoz közeli településen is mennyi problémát vet fel egy ad6kap6 használata. Félelem az adatvédelem sérülésével kapcsolatban. Tényleg csak rászoruló fog regisztrálni. A lebonyolitás formája: a regisztrációtól a kommunikációig, mennyivel lesz ettől több a rájuk toluló felelősség és probléma megoldás. Konkrét felajánlásnál (Zánkán ingyen lehet nyaralni): hogy jut el oda, mit fog csinálni, ha szülővel akkor hogy oldják meg a z étkezést, strandbejutást, ha kisérővel több gyerek, ki állja a plusz költségeket. Összeségében jó együttmüködésre számítok, lelekesedésben és jóakarásban sincs hiány.

Igyekeznek eljuttatni az infókat a gyerekekhez és  a szülőkhöz, így szeptemberig már kialakulhat valami a honlapon , így az adományozók lelkesedésén múlnak az első interakciók.

Az látszik, hogy sok-sok hasonló személyes találkozóra van szükség ahhoz, hogy a honlap ténylegesen üzemeljen és emelllé van szükség a média bevonására is. Az embereknek rendkivül rosszak a tapasztalataik az adományozással kapcsolatban. Miért pont mi lennénk hitelesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr59574147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása