ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Nagy átrázás

2010.11.28. 16:13 | ad6kap6 | 2 komment

Címkék: hiszékenység becsapás ad6kap6 hálózat építés pénz munka nélkül

Már nem először történik meg, hogy az ad6kap6.hu oldalon, hogy "segíthetek, munkát ajánlok" hirdetés. Sajnos mindannyiszor kiderül, szó sincs segítségről, de még munkája sem lesz senkinek.

Általában eltellik egy 15-20 perc, mire levesszük a hirdetést, mert előtte ellenőrizzük hátha éppen most lesz tényleg valami komoly, tényleg segít, tényleg munkához juttat. És mire kiderül, hogy becsapós, addig több ember jelentkezik, reménykedik, majd csalódik még jó ha nem kerül pénzébe. Mindig levisz az oldalról, mert nem mondja meg előre mi az a projekt, amihez csatlakozni lehet. E-mail címet kér, majd mindenkit figyelmeztet, gondosan olvasd el, felelőssen dönts.

A mai ilyen ajánlat: legyen jobb a családi életed. (Az hogy ebben sehol sincs munkalehetőség, az az eső pillanatban kiderül.) Ugy lesz jobb az életed, hogy a családot a pszihológus és a bankszakember egybetartja, ez egy egy olyan fantasztikus tudás, hogy meg kell fizetned. Lépj be ebbe a hálózatba, a te családi életed is megjavul. Eredteileg - itt egy nagy összeg szerepel - ennyibe kerül a belépés, de most egy fantaszikus lehetőség, te már 2000,- FT-ért részese lehetsz. Ez persze bagó, így mindneki felbuzdulhat, hú hát ilyen egyszerű.

A korábbi fantasztikus lehetőségek is hasonlóak voltak. Persze van, amkor nincs ekkora vár építve mögé, van amikor azt mondják csak fizess most párszáz Ft-ot és pár nap múlva több ezret kapsz vissza. Bár arra is rengeteg volt a jelentkező. Akkor is rám haragudott mindneki, hogy elvettem a nagy " lehetőséget ".

Kiváncsi lennék arra, hogy ezeket a "hálózatépítőket" miért nem lehet megfogni, megbüntetni vagy mindig abban kell bízni, hogy csak kevés ember a hiszékeny? Nem lehetne felvilágosítani az embereket, hogy nincs ingyen semmi? Hogy 200 Ft-ból nem lesz többezer munka nélkül?

Én még a remény felmutatását is disznóságnak tartom, és üldözni fogom a magam módján. Úgyhogy itt üzennék mindenkinek, az oldalon keresztül ne próbáljon senkit sem becsapni, mert erre különösen figyelünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr422479042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Posfalu 2010.11.30. 09:53:38

Ezek a "hálózatépitők" ugyanugy estek csapdába mint ahogy ők próbálnak mást bele csalni.Pont erről volt szó a Fókuszba azt hiszem.Hogy beadták a lépj be és gazdagodj sablon szöveget majd aki belépett fizetett sőt elég hüjének tünt azt fel is vették így akit az tudott becsapni magyarán kiszedni a pénzt a zsebéből az kapott is"kenyérre valót""alamizsnát"...
A másik amit nem értek miért nem fogják fel az emberek hogy otthon végezhető munka nincs!nincs boritékolás,gyönygyfüzés....ez is ugyanerre épül.Fizess majd igy jártál.
Kis odafigyelés.Munka nélkül nincs pénz.Könyü munkalehetőségnek tünő dologgal nincs pénz.Inkább megyek takaritani vagy bármi ahol tudom kezembe adnak havi x forintot s dolgozom két kézzel.

Reactor 2019.01.20. 13:48:41

Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi.
süti beállítások módosítása