ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Reklám

2008.11.26. 15:48 | ad6kap6 | 1 komment

Határozatlan vagyok. Nem tudom, jó-e ad6kap6-nak, ha rekámozzuk. Addig, amíg Hajtáspajtás a hátára veszi - rendben van. De szkeptikus vagyok, hogy jó tesz-e, ha erőszakoskodunk és nyomulunk a tv-ben, rádióban, tele lesz velünk a Mikulás-gyár. Végülis ezt mi nem gyorsan akarjuk a "fogyazstó" torkán lenyomni. Azt szeretnénk, ha az emberek örülnének neki és a belső értékei miatt használnák. Akkor hosszútávon lenne hasznos. 

 

Párhuzamba állítanám - nagy képűen: az iwiw-vel, vagy a különböző hirdetési internetes felületekkel, melyek nagy kampány nélkül, vagy csak az interneten keresztül képesek voltak az általuk "célcsoprtnak" tekintett egyedekhez eltalálni. De én hagyom magam meggyőzni, mert az oldal hasznosságában biztos vagyok, csak nem szeretném az embereket elijeszteni egy erőszakos megjelenéssel.

 

Szerintem a mi "célközönségünkre" pont a szerényebb dolgok a jellemzőek. Jogosan merül fel bennük, hogy ha ilyen értékű reklámozás folyik vajon milyen pénzből, hisz mi nem szedünk semmit és már hallom is a hátsó hangokat, hogy biztos pályáztunk stb. Ugysem fogja senkisem elhinni, hogy a mi csodaországunkban vamali egy kicsit emberi - nem sunyizós - tud lenni. Én pedig csak az egyenes úton szeretnék maradni, mégha nevetséges, naív stb jelzőt ragasztanak rám.

Maradok tiszetelttel:

nyul

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr60789730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozma K. Geo · http://salte.freeblog.hu 2008.11.28. 13:09:18

Én al-kántorként is dolgozom és az egyik Városmajor-közeli szeretetházban van egy 2-szer 3 méteres raktárhelyiség, "kántori szoba", ahol lepihenhetek, mert ez a szokás, adnak egy ilyen helyet. Azonban ledőlni nem lehet, mert ágy nincs benne. Nem is férne be, de ha már van egy ilyen kezdeményezés, érdekelne, hogy nincs-e valakinek egy fölösleges összehajthatós napozó nyugágya vagy ilyesmi, ami elférne ebben a helyiségben.
Köszönöm a figyelmet. (Ami a reklám-nem reklám témát illleti, a lisztdiétás egyesületi munkámban azt látom, hogy kevés reklám kell, de néha jól jöhet, ha itt-ott megemlítik az embert/kezdeményezést. Még a negatív említés is hasznos lehet.)
süti beállítások módosítása