ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Mi mindenünk van!

2009.02.15. 12:01 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: adok kapok ad6kap6 jó érzések terjesszétek

 Tudjátok, amikor elkezdtünk ezzel az ad6kap6-tal foglalkozni, még nem tudtuk, hogy ki és mire fogja használni. Gondoltam a cukrosbácsitól elkezdve a zsibárusig, de velük még nem találkoztunk, ami a jelenlegi viszonyokat nézve, meglepő. Viszont rengeteg édes dolog van: jólfésülhető barbie-baba, valami 4 CD-ből a kis "kapzsi" csak 1-et kért/vitt el,  a sok-sok könyv, ami egyenként talált gazdára . Nagyon-nagyon figyelemre méltó a dolgok sorsa.

Én pl gyanútlanul feltettem a geyrekeim sieléshez használt, mára már kinőtt bukósisakját. Jelentkezett érte egy lány, hogy a kórházba, ahol dolgozik a rohamot kapot, epilepsziás gyerekeknek van szükség rá és boldogan elvitte. De érdekes volt egyik barátom több dolgot is feltett és "beleszeretett" az egyik alapítványba, akiknek azóta is küld most már rajtunk kívül. (Boldogan mesélte, hogy így nyugdíj elött végre ős is jótékonykodik, ahogy a nagyapjától látta. Ő is akar valami nyomot hagyni magaután.) És kiváncsian várjuk, hogy jövő hónapban milyen lesz Eszter vendégsége két újabb kisgyerekkel, akik még nem jártak a nagyvárosban.

Állandóan keresek az interneten hasonló oldalakat, de eddig még nem találtam. Ha valahol van ingyenességről szó, akkor kiderül, hogy ez egy 0 Ft-os aukció, ami a végén akármennyire is felmehet, vagy ingyen termékmintákat, ingyen szoftvereket ajánlgatnak egymásnak. 

Úgyhogy kérem terjesszétek minden ismerősötöknek, hogy vagyunk és tegyenek bátran fel kéréseket, felajánlásokat, hogy szépen felhízzon az oldal. Továbbra is ígérem, filozófiánk változatlan marad és nem kereskedelmiesedünk el.

 

Na, szép napot!

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr16944165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása