ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Történetek...

2009.04.22. 16:05 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

 Megosztom veletek, mert jó:

 

1. Egyik vidéken élő ad6kap6-os szeretett volna egy háztartási eszközt. Hosszas levelezésbe kezdett egy jelentkezővel. Végül kiderült, hogy neki nincs is az a gépe otthon, hanem szívesen elmegy a vidéki városba és a legközelebbi boltba kiválasztják a gépet, majd még haza is viteti. Ugye olyan a történet, mint a mesében.

2. Egyik este későn érkezett egy kérelem, amely döbbenetes családi történet a nagyszülőkről, akiket a saját lányuk elhagyott, külföldre ment dolgozni, és rájuk hagyta 2 kicsi gyermekét. A nagymama írt a lapra, melyben mindent pontosan részletesen leírt , majd még fényképeket is küldött a férjéről, róla és a tündéri gyerekekről. Szegény mikor mindezt visszalátta a neten megrémült és rögtön írt, hogy vegyem le, mert róla a környéken senki nem tud semmit... Persze levettem és egy rövidített bemutatkozást, képek nélkül feltett. Azóta is többen keresték meg és küldenek neki mindent, elsősorban gyerekruhát. 

Más: 

Elmúlt hetekben talákoztam Hidegkúton a Gyermekek Házában az Igazgyöngyösökkel (Berettyóújfalu), akik rendszeresen rajtunk keresztül is támogatnak nagyon nagy szegénységben élő családokat. Láthattok képeket a honlapon ezekről a családokról. Ők elsősorban a gyerekek művészeti képzésével foglalkoznak, de persze nem tudnak elmenni a sajátos progrémák megoldásai mellett. Szóval talákoztam velük, éppen vittem valamit. Egy füst alatt megnéztem a kiállítást és nagyon sajnálom, hogy nem volt nálam fényképező, mert gyönyörű dolgokat láttam. Amibe beleszerettem az egy hatalmas festett textil volt, a gyerekek készítették. Lehetett vagy 2x3 m-es. Olyan színekkel, amiket  az utóbbi időben semmilyen kortás festő nem használ. Nagyon narancs, nagyon vörös, nagyon zöld és nagyon kék. Egy szobában akkor is napsütés lesz tőle, ha beborult az ég. Lehet, hogy nem depressziós fekete/barna sötét-sötét- szürke fehér színekre lenne szükségünk? Ezeke a gyerekek miért hagyják abba, ha kb 10 évesek lesznek? Miért nem folytatják, amit tudnak maguktól? Ez is egy lehetőség lenne, miért vagyunk ilyen érzéketlenek?

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr181080235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása