ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Tisztázzunk valamit: mi az az ad6kap6?

2008.11.23. 18:01 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: könyv hangszer szeretnék kérek ad6kap6 adokkapok szinházba mennénk

 Hello! Kedves Barátom!

 
Örömmel üdvözöllek blogomon. Célom az, hogy háttér információidlegyenek a működésről, a problémáimról. Szeretettel várok minden hozzászólást és segítséget. 
 
Rólam: szeretnék segíteni mindenkinek, aki elakad a szellemiépítkezésben, mert nincs információja, lehetősége megszerezni eszközöket, nem kap környezeti segítséget senkitől, vagy szégyell kérni, hisz ő nem igazi rászoruló szociális értelemben. 
 
Az ad6kap6 web oldal. Férjem, Lakatos Péter ötlete volt, amikor már sokadszor mérgelődött, hogy mi a fenéért nyúlnak le alapítványokkb. 70%-ot működési költségre (értsd alatta: iroda, fizetés stb.), miért nem lehet az internet világában közvetítő nélkül segíteni.Megcsináltattuk ezt az oldalt és nagyon nehezen elindultunk. Előszörönmagunkat kellett meggyőzni, hisz nem egyszerű megfogalmazni, mit is akarunk, kinek szól ez a dolog. A jelenlegi nagyon szegényes helyzetben rossz érzés nem foglalkozni csak a szegénységgel magában, egyszerűbb adni kenyeret és jó érzéssel megnyugodni, hogy már tettem valamit. 
Mi  úgy gondoljuk, hogy nemcsak a szegények rászorulóak. Mi mindenki kérését befogadjuk, majd eldönti, aki adni akar, hogy kinek ad. Azonban nem szeretnénk félreértést okozni, mi nem fogadunk be pénzt, élelmiszercsomagot kérőket. Erre a legjobb példa, ha megnézitek a jelenleg a www.ad6kap6.hu oldalon lévő kérések listáját. Pont ezt gondoltuk Ha valaki egyébként szociálisan szegény, munkanélküli a gyereke egy csomó dolgot nem kérhet, mert a segélyből nem telik, a külvilág pedig azt mondja, ő már segélyezett, így a dolog elintézett.
 
Véleményünk szerint ő neki is vannak vágyai. De gondoljunk csakarra, hogy egy-egy drága könyv megjelenésekor egy iskolai osztály együtt olvassa el a könyvet, beszél róla. Pont a közösségből úgy záródik ki a gyerek, hogy ezt a könyvet nem fogja megkapni, mert drága és csak azon veszi észre magát, hogy megint hátrább került valamiben.
 
Itt szeretném felhívni a figyelmet, hogy nemcsak gyerekeket érinthet ez a probléma. Mit csináljon az a nyugdíjas ismerősöm, aki úgy érzi, hogy beiratkozik megszerezni a 3. diplomáját, mert ráér és végre olyat hallgathat, ami mindig érdekelte, de felkopott volna az álla, ha ebből akart volna megélni. Kifizeti a tandíjat, de nagyon vágyna egy-két könyvre. Lehet. hogy éppen neked van a polcodon és szívesen adnád költsön, vagy örökre, hadd örüljön. De ugyanez van a rég meghalt nagypapa hegedűjével, amit a család ereklyeként őriz, de senki nem használja. Nem szívesen adnád oda egy szervezetnek, a fene tudja kié lesz. Azonban ha tud, hogy valahol örülnének neki, akár személyesen is átadhatod, akkor ez a tárgy hasznossá válik.
 
Neked hány ilyen holmid van? Még a kihízott öltöny is ilyen, de aszívedhez nőtt CD lejátszó is hasznos lehet valakinek. Próbáld ki. A lényeg hogy mi csak a felületet adjuk,  a lebonyolítás  e-mailen a ti dolgotok.
 
Jó munkát!

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr10784540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása