ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Némi öröm - sajtófigyelés

2009.01.18. 09:58 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: ad6kap6

 Sziasztok!

Tegnap egy kicsit kalandoztam a neten. Rákerestem az ad6kap6 szóra. Amikor írok a blogba, mindig úgy érzem, hogy az utókornak írok, ha valakinek egyáltalán, mert semmit sem tudok arról, hogy valaki olvassa egyáltalán. Azonban a netes keresgéléssel rájöttem, hogy van aki olvasta, van aki használja. Hát ez nagyon tetszett. 

Íme néhány példa:

http://www.szeretemmagyarorszagot.hu/

 

Elindult az ad6kap6 portál
ad6kap6.hu

2008 decemberétől elérhető az ad6kap6 portál, melynek célja, hogy platformot teremtsen emberek és csoportok között, az ellenszolgáltatás-mentes segítségnyújtásra. A kezdeményezés mottója: "Ahol lehetőséget adhat és kaphat".

A projektet támogató MikulásGyár sajtótájékoztatóján már hallhatott a közönség az ad6kap6 kezdeményezésről, s a projekt minél szélesebb körben történő megismertetéséhez segítséget nyújtott a Hajtás-Pajtás futárszolgálat is (Géresi Lackó tagtársunk felajánlotta a futárok zsákjának felületén történő megjelenést).

 

http://protekcio.shp.hu/hpc/web.php?a=protekcio&o=protekcio_OTk

 

ad6kap6

Segíts magadon, avagy az Internet megsegít!

Részletek egy új kezdeményezés bemutatkozásából: 
"Magyarországon sajnos az adományozás leggyakoribb nézete az, hogy akinek van pénze, az adja annak akinek nincs! DE! Ha jól belegondolunk, szinte mindenkinek van többlete valamiből, (tárgy, ötlet, tudás stb.), amire épp szüksége van valaki másnak! 

Az ad6kap6 kitűnő példája annak, hogy az interneten keresztül hogyan juthatunk olyan, számunkra fontos és szükséges dolgokhoz, amit más örömmel felajánl! A mai adományozási rendszer sokszor átláthatatlan, közvetítők szükségesek és költségekkel is jár. Minderre szolgál megoldást az internet, melyen ismert aukciós portálok mintájára kiépült honlapon (www.ad6kap6.hu) lehet megtalálni egymást. 

tesztüzemben már működő oldal hírét ismert és hiteles közéleti személyiségek felkérésével is népszerüsítjük (Balázsy Panna, Jakupcsek Gabriella, Gundel Takács Gábor), és hisszük, hogy általuk és a média segítségével felhívhatjuk a figyelmet egy újfajta gondolkozásmódra és adományozási lehetőségre."

 

http://szinkrontolmacs.blog.hu/

 

Karácsony után is ad6 és kap6

2008.12.26. 10:55

A karácsonyi szezonra - a Mikulásgyár kampányával picit közösködve - végre beindult a klub által is támogatott segítség-csereberélő weblap, azad6kap6. Ez tulajdonképpen egyfajta jótékonysági Ebay (vagy Vatera), ahol bárki felajánlhatja megunt akármijét, vagy vállalhat személyes segítséget, tanítást, foglalkozást, és akinek ez segítséget jelenthet, hozzájuthat a dologhoz.

A segítségnyújtás bármire kiterjedhet, egy megkötése van csak az alapítóknak:pénz nem cserélhet gazdát sem ellenértékként, sem pedig adományként. Az ad6kap6 ugyanis éppen az adományozással, jótékonysággal foglalkozó szervezetek működési körüli anomáliák gyanúját szeretné távol tartani magától: itt soha nem lesz 70-80 százalékos a működési költség aránya, mivel mindenki, aki részt vett és részt vesz a lap létrehozásában és működtetésében, anyagi ellenszolgáltatás nélkül tette és teszi azt.

Ugorjunk be, nézzük meg, milyen felajánlások, és milyen igények érkeztek be eddig:

ad6kap6.hu

Egy blog.hu-s blogot is indított a szervezőcsapat:

ad6kap6.blog.hu

http://www.szub.hu/?p=4210

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr79884900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása