ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

elgondolkodtató...

2009.09.02. 16:27 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: adakozás ad6kap6

 

Megint a régi problémáról akartam írni: tehetősebb ismerőseim miért nem szedik össze az otthon már nem kellő dolgaikat és küldik el azoknak, akik még boldogan használnák. Csak már untam megint és megint kiáltani az éterbe, hogy ébresztő emberek, van, akinek semmilye sincs!
 
És persze ekkor kaptam egy e-mailt, hogy egyik kedves ismerősöm - anélkül, hogy elmondta volna, lenn járt vidéken:
 
Az Igazgyöngy Alapítvány tehetséges kis pártfogoltja, Rostás Jennifer nagy ajándékot kapott az iskolakezdésre: Csipka Szilvia egy számítógépet adott neki, és el is hozta Budapestről Toldra, a nehéz körülmények között élő családhoz. Hogy a többiek se maradjanak ajándék nélkül, mintegy harminc gyereknek adott még mesekönyveket, iskolaszereket, ruhákat, játékokat és maradt a könyvekből még az alapítványnál is, közös használatra.

 

Hogy honnan voltak ezek a dolgok? Kisfiuk már nem használt dolgait nézte át a család, és mivel sok olyan volt közöttük, amit feleslegesnek ítéltek, mert az életkor előrehaladtával változik a gyerekek érdeklődése, igénye, felajánlották azoknak, akik számára ezek a dolgok elérhetetlenek. Nagy öröm volt, hogy vállalták a személyes találkozót is a megajándékozottakkal, ami érzelmileg még teljesebbé tette az akciót mindannyiunk számára.
Köszönjük a támogatást, a kedvességet: az Igazgyöngy Alapítvány
 
Kedves Olvasóm! Szeretném, ha átgondolnád az otthoni dolgaidat. A cégnél lévő leselejtezett gépeket, a sok-sok évek alatt felhalmozott ruhát, tankönyvet. Tedd meg, hogy eljusson rászorulóknak. Ha nem tetszik az ad6kap6.hu oldal, akkor keress más lehetőséget!

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr931355639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása