ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

sok a dolog...

2009.10.29. 21:36 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: szegénység hírverés adakozás rotary club

Már majd egy éve működik az oldal. Eleinte folyamatos kényszert éreztem az írásra, rengeteg kérdés merült fel bennem és nagyon bizonytalan voltam az oldal hasznosságában. Mára a saját kérdéseimre nem kaptam még választ, de időm sincs tépelődni a hasznosságon. Nap, mint nap kell szembesülni a valósággal, hogy született egy oldal, melyre naívan azt hittük, hogy majd egy kedves könyveket, CD-ket csereberélő, szinházjegyeket felajánló oldal születik. Ami kialakult és alakul folyamatosan az egy szomorú világ. Egyedülálló anyák, albérletből még kisebb albérletbe költöző emberek. Gyerekek, akik gondoskodnak iskolásként a testvéreikről. A másik oldalon jóakarat, törődés, odafigyelés. Aki kapott valamit, igyekszik adni is. Jó ötlet volt már nem is tudom melyik tagunktól, hogy csináljunk csere-bere oldalt. Így születnek az olyan felajánlások, hogy odaadok kinőtt gyerekruhát, kérek pelust, de van aki egy kis édességet. Egyébként is mindig ott a kérdés, mit adhatok cserébe? Nem igazán derül ki, hogy ki az adakozó, mert elbújik a neve mögé.

Sikerült kivédeni a nagyobb "támadásokat", amikor erre szakosodott emberek úgy gondolták, hogy majd nagyobb mennyiségű könyvet, ruhát az oldalunkon szereznek vállalkozásukhoz. Nekik írtunk levelet és elmagyaráztuk, hogy nem jó helyen járnak, azóta megszünt az ilyen bejelentkezés. A kisebb "halak" halásznak, csak nem tudom, mikor jönnek rá, ha sikerülis elvinniük egy rászoruló orra elől egy nekik még továbbértékesítésre megfelelő tárgyat, hogy tudnak visszajönni az oldalra és a feltevés pillanatában újra és újra próbálkozni. Velük bánjon el a lelkiismeretük.

Sok ingyenhirdetést és fizetős hirdetést használunk a népszerűsítésre, de továbbra is szükségünk van a tagok hírvivésére! Vannak kedves tagtársak, akik úgy belelkesedtek, hogy az oldaltól függetlenül is támogatják az oldalon megismerteket. Ennek is nagyon örülünk. Meghívtak egy bemutatkozásra az egyik pesti Rotary Clubba. Kiváncsiak voltak mit csinálunk. Remélem megtetszett az oldal annyira, hogy ők is részt vesznek a terjesztésben. Szükségünk van adókra és kapókra is. Ez pedig úgy menne a legjobban, ha az interneten még erőszakosabban tudnánk megjelenni. Kiváncsi vagyok, hogy ebben mikor kapok segítséget.

Összeségében úgy gondolom, hogy haladunk. Mehetne gyorsabban a fejlődés, de a folyamatos lassú növekedés legalább minket is beleszoktat ebbe a munkába.

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr841485185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása