ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Mindig van olyan, akinek még rosszabb....

2009.11.11. 14:38 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: hideg magyar nő ad6kap6

Valaki "talált" a garázsában egy mosógépet. Felajánlotta és azt írta a felajánlásba, hogy egy tábla csokit kér érte :) A mosógépért eljöttek és azóta vár a csokira. (ciki)

Írtam már az átlagos magyar nőről? Van/volt férje. Most "csak" gyerekei vannak. Hogy miből él, azt ő sem tudja. Örül, hogy van fedél a feje felett és valahogy elműködteti a dolgot. Az ad6kap6 oldalán több ilyen nővel lehet találkozni. Van aki csereberéli a babacuccokokat, játékokat, így segítenek egymáson. Az már nagyon szélsőséges, amikor a használati tárgyaiért tejet, krumplit kér. Az még durvább, ha megírja, visszajött a férje egy rövid időre, majd kikunyerálta a kis család lakbérre félretett pénzét és elvitte . (Valószínüleg már félkarú rabló rég benyelte.) Most lehet, hogy az utcára kerül a gyerekekkel. Pedig csak reménykedett, hogy róluk szól a visszaköltözés...

Levelezünk Nórival. Az alapítványának kér mindig, pontosabban ez így nem igaz. Az alapítvány megvan. A gyerekeknek kér, akikkel az alapítványban találkozik, hogy tanítsa őket. Lassan nem fognak menni, mert hideg lesz és nincs rendes cipőjük és kabátjuk. Nóri kér, mert olyan. Szeretné, ha a környezetében normális állapotok lennének, de hát nincsenek. Kér, mert megint nincs melegétel gyerekeknek, és még hideg is van.

Minidg az lenne a jó, ha ide most valami jó történetet lehetne tenni. De most nem találtam és még a nap se süt, esik az eső...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr661517912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása