ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Mi történt?

2010.01.16. 11:24 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: index népszabadság kossuth rádió nők lapja lánchíd rádió ad6kap6 radiocafe

 

Sok minden történt az elmúlt évben.
 
Megszaporodott a tagság száma – egy év alatt elértük az 1500-at. Ez szép eredmény, hisz mi csak magunkban fejlődünk szájhagyomány útján. Persze ez is csak féligazság, mert megjelentünk a médiában is: először 2008.karácsonyán a Mikulásgyárban megemlítettek minket, voltunk a radiocafeban, aztán sokáig semmi, decemberben megtalált Fejős Éva és a Nők Lapja Évszakok negyedéves számában írt rólunk, majd következett a Kossuth Rádió, ahol egy szombat délelőtti adásban kérdeztek az ad6kap6-ról. Bemutatott Pócs Balázs a Népszabadságban, majd riport volt a múlt héten a Lánchíd Rádióban. Sajnos, ahogy már többször írtam a média szerepe nagy, de egy internetes oldalt legjobban az internet tud népszerűsíteni. Alig várom már, hogy valami történjen és pl. az index.hu megjelentessen akár egy kis piszokként is a lap alján, mert az emberek lusták és egy kattintással már ki is elégítik a kíváncsiságukat. Aztán, ha tetszünk ránk szoknak.
 
Mi történt még: rengeteg kérés és felajánlás hozott össze embereket, ismeretségek alakultak. Azok, aki maradnak az oldalon, érzékenyebbek más emberek problémáira. Ezt a másik oldal is érzi. Sokkal őszintébben állnak a kéréseik mögé.
 
Persze a negatívumokról is érdemes beszélni. Sokan úgy tekintenek erre az oldalra, hogy ez egy kéregető oldal, és aki kér, az húzza össze magát, majd én megmondom, mit kérhet és hogy. Egymásnak durvaságokat írnak, és úgy gondolják, ezzel megtették a magukét!
 
Na. Én gondolom, nekünk, mint moderátoroknak a feladatunk, hogy eldöntsük, mi fér bele az oldalba és mi nem. Tessék nekünk levelet írni.
 
Újdonság, hogy készítünk fórumot, hogy mindenki tudjon írni köszönetet (ha az értékelés nem volna elég), megírhatja véleményét. Erről külön küldök értesítést mindenkinek.
 
Legyen sikeresebb mindenkinek ez az év, mint az előző és próljon mindenki megértőbb, elnézőbb lenni a másikkal!
 
Szép napot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr201676463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása