ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Levettem az oldalról egy felhasználót

2010.05.15. 03:58 | ad6kap6 | 1 komment

Címkék: segítség ad6kap6

Vannak olyan felhasználók, akik nem értik, hogy ez az oldal miért van. Hát elmondom, sokadszorra. Azért jött létre az oldal, hogy olyan emberek tudjanak kommunikálni egymással, akik egyébként soha nem találkoznának. Egyik embernek vannak felesleges dolgai, amiket vagy őrizgetne a kamrájában, majd amikor már megette a por a lomtalanításkor kitenné, vagy jobb esetben valami gyűjtőkonténerbe betenné bízva abban, hogy majdcsak megtalálja a gazdáját.

Ezen az oldalon ezeket a tárgyakat fel tudja tenni. Ezenkívül hasznos információit meg tudja osztani másokkal, segíthet tudásával stb. A kapó oldalon segítségre szoruló emberek vannak, de vannak olyanok is akik csak egy pillanatnyi élethelyzet változás miatt szeretnének támogatást. Sokan állhatnak mindkét oldalon, hisz lehet, hogy van olyan holmijuk, amire nincs szükségük, de például egy jó könyvet olvasnának szívesen, de megvenni nincs rá keretük. Példákat lehet találni az oldalon.

A baj csak akkor van, ha bekerül ebbe a jól együtt működni tudó társaságba egy olyan ember, aki félre érti az oldal lehetőségeit és folyamatosan ugyanazokkal tárgyakkal jelenik meg és napról napra újra és újra felteszi.

Szintén érthetetlen viselkedés, amikor egy eddig ismeretlen felhasználó feltesz több mások számára érdeklődésre igényt tartó tárgyat, majd egy darabig nem válaszol, illetve azt írja, hogy már elvitték a tárgyat. Ilyenkor nem tudom elképzelni mitörténik. Fetesz 3 plédet,maid meggondolja magát?

Nekünk moderátoroknak az a dolgunk, hogy az oldalt használó többség érdekeit védve, ezeket az embereket (természetesen figyelmeztetés után) levegyükük az oldalról. Így tegnap megvátunk: vivi-tól, aki már régi ismerős(volt MALU,Emma stb) többször kérte, hadd maradjon az oldalon, de továbbra is megbízhatatlan, nagyon sok panasz volt rá, több ember sokáig várta a csomagot, ami csak nem akart megérkezni. mari,marika(L)-től is megváltunk, miután sok ember jelentjkezett a felajánlott dolgokra, de végül senkinek sem adta oda. (Én a helyében a neve végére írott L betűt legalább levenném, hisz így ne szereseen senkit, legalább is ezen az oldalon:) Végül nagyon sajnálom azt a beteg embert, aki mindenféle drága műszaki berendezést tett fel az oldalra, majd legutóbb márkás órák utánzatait. Sajnálom,mert az oldalon többen támogatták, segítették. Persze elfejtette megköszönni, ha kapott valamit. Amikor meg írtam neki, hogy az egy másik oldal, ahol az órákat el lehet adni, megsértődött.

Sajnálom őket, kit ezért, kit azért.

nyul

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr112004314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Posfalu 2010.05.21. 16:39:43

Az utóljára említett urról néhány szót szeretnék mondani.Csohány urnak küldtem gyógyszereket semmi ellenszolgáltatást nem kértem csak megsajnáltam a helyzetét és lehetőségem volt némileg támogatni így jó szívvel adtam.Csohány ur több levélben is nagyon hálásan meg köszönte,értékelésben szintén tehát sajnálom hogy ő sem lehet tagja az oldalnak.Nem védeni akarom,hisz nem ismerem nem tudom mással hogy viselkedett de felém maximálisan emberséges volt.
süti beállítások módosítása