ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Nekünk is többet kell tennünk...

2012.01.15. 09:01 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Napról napra több és több a kérés az oldalon. Ismerőseink száma, akiket sikerül egy-egy ajándékozásra rábeszélni, nem nő. Aki már egyszer adott, úgy gondolja megtette a magáét. Idegen, nem az ismerőseink közül való, magától ajándékozó - nagyon kevés. Indoka mindenkinek az, hogy nincs ideje/macerás/nem akar találkozni személyesen/nem akarja, hogy máskor is kérjenek.

Kérek mindenkit, aki nem akar foglalkozni ajándékok odaadásával. Írjon nekünk az info@ad6kap6.hu oldalra és mi levesszük ezt a terhet a válláról, csak jusson minél több dolog azoknak, akiknek hiányzik: az ágy, a babaágy, a terhesruha, a játékok a gyereknek, a meleg cipő, meleg kabát. De elfér a mosógép, vasaló, hűtő,mikro és babalégzés figyelő is. Mielőtt kidobnád a szánkót, korcsolyát, a megunt kerékpárt gondolj azokra, akiknek ez kincs és nincs esély, hogy megvegyék, pótolják ha elromlott.

Kedves  nyugdíjasok, akik talán nem a tárgyak ajándékozásában gondolkodtok. Rengeteget tudtok segíteni tanácsokkal. Az oldal FÓRUM-án segítséget kérőknek tanácsot, ötletet adhattok, megoszthatjátok tapasztalatokat a fiatalabbakkal. DE lehet korrepetálni, nyelvet tanítani cserébe apróságokért (házi készítésű lekvárért vagy szerelési munkáért).

Figyeljünk egymásra, nem lehet elrohanni, félvállról venni mások problémáit. Lehet, hogy egy aprósággal, egy jó szóval át tudod lendíteni egy nehezebb helyzeten.

Csináld velünk együtt!

nyul

Csiby Éva

info@ad6kap6.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr53548136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása