ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Adakozók

2014.02.07. 12:12 | ad6kap6 | Szólj hozzá!

Címkék: adhatsz ad6kap6

Megkértem szakértő ismerősömet segítsen abban, hogy többen legyenek az ingyenesen ajándékozók az oldalon. A válasz elgondolkoztató.

Azok az emberek, akik szívesen válnak meg holmijaiktól és el is ajándékoznák kevesen vannak. Ha megkérdezed őket szívesen adnak, de "gyere el érte, tedd fel az oldalra, oszd ki" - nem szeretnének ezzel időt tölteni. Általában maguktól a játékokat rokonoknak, ismerősnek adják a környezetükben. A ruhaneműt szegény rokon, a takarítónő kapja, ami meg nekik sem kell vagy a szemétben vagy a kihelyezett tárolókban végzi.

Legtöbb dologra az enyészet vár: majd jó lesz valamire és leteszi a kamrába, pincébe és a következő lomtalanításkor kitolja az utcára.

A háztartási gép cseréjekor boldogan veszi, ha elviszik, az akár még működőképes gépet,tv-t- macerás vele foglalkozni.

A gyerek kinőtt síléce, kerékpárja, mint nem kidobni való érték szintén a lomtalanításba kerül végül - csak megrozsdásodik.

43_normal.jpghttp://www.ad6kap6.hu/felso_menusor/hirek/kerekpar

Számítógép - elavul, ha sokat vár, már senkinek sem kell és nehéz is megszabadulni tőle - veszélyes hulladék.

Mobiltelefon - fiókba kerül, majd ha elromlik az új, milyen jó lesz, aztán elfelejtük.

Gyógyszerek - csak a recept nélküli jön szóba: vitaminok, lázcsilapítók, ájdalomcsillapítók, köhögés elleni szerek stb. Halomszám vesszük betegség esetén, majd elfelejtjük, már nem is emlékszünk, hogyvan az új betegségnél megint újat veszünk.

Gondold végig a felsoroltak közül mi az ami rád is igaz? A gyerek megunt füzetei, könyvei, a rosszul kapott ajándékok Nálad felesleges, de van akinek erre nem futja.

Miért nem ajándékozod el? www.ad6kap6.hu. Na jó, ha felhívsz minket (20-4440055) elmegyünk, keresünk helyet, de az ajándékozás öröméről Te fogsz lemaradni! Gondold meg milyen pedagógiai értéke van, ha a gyereked szedi össze a megunt játékait és adja oda annak, aki boldogan fogadja!

Hajrá! Nézz körül a dolgaid között!

nyul

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr245803506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása