ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Pénz-pénz-pénz

2019.01.08. 10:15 | ad6kap6 | 1 komment

Címkék: karácsony adakozás ad6kap6

Sajnos megint nekünk van igazunk.

Elejétől fogva tiltjuk a pénzezést, a pénzt adományba adását, a pénz kérését. Tagjaink jól tudják ezt, akik eltévednek, azokat figyelmeztetjük.index.jpg

Idén karácsonykor is volt egy pár tagunk, akik segitséget kértek, hisz a karácsony nagy kiadással jár, mindenki otthon van, nincs iskolai étkezés. Terhet ró a családokra a nyomás a gyerekek környezetéből, ahol ajándékozás van és ezt gyerekfejjel nehéz érteni, náluk miért nincs.

Szerencsére a kérésekre jöttek értelmes válaszok, volt aki csomagot küldött élelmiszerrel, ajándékkal, volta ki a mikulás ünnepségünkön adta át az ajándékát. Azonban megint megjelentek "adományozók" nemtudom, milyen szándékkal. Az egyik ilyen "adományozó" konkrétan megirta küld 50000Ft--t csak cimet kér, hova küldje. Ezek a küldemények valahogy mégsem érkeztek meg.

Korábban is láttunk már olyat, hogy valaki felajánlott valami értékesebb dolgot ingyen, aztán senkinek sem válaszolt. Ki tudja miért csinálnak ilyet?

Volt több friss regisztráló is karácsony közeledtével. Gondolom, hogy valamilyen segitséget szeretne adni, de aztán a regisztrálással el is tűnik a jó szándék. Pedig kérés volt egy pár. Karácsonykor játékot kérnek gyerekeknek. Hisz milyen karácsony az, ahol nem szerzünk örömet valami meglepetéssel. De volt, aki élelmiszert kért. Egyik tagunknak többen is irtak, küldtek segitettek. Még azt sem mondanám, hogy azok segitettek, akiknek jól megy. De küldtek.

A másik gondom, a köszönet. Megérkezik a csomag, miért nem az az első, hogy megköszönjem? Sokszor ez is elmarad. Pedig ez fontos lenne, hisz akkor jó, ha van visszajelzés, hogy örültek neki, hogy hasznos volt, vagy csak egyszerűen: köszönöm, megkaptuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr7814547116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varga Zoltan 2020.08.15. 08:31:11

ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal))
nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cimem,, varga zoltán vadna szabadság tér 15 3636 ..MEGMÜTÖTTEK AZOTA NEHÉZ MUNKÁT NEM VÉGEZHETEK ...LÁGYRÉSZEN VAN EGY SIPOLY A MÜTÉT A HEREZACSKON LÉVÖ TÁLYOG MIATT VOLT AMI MAGAS CUKOR MIATT A,LAKULT KI NAPI 55 EGYSÉG INZULINT KAPOK ..KÉREM SEGITSÉGÜKET !!VARGA ZOLTAN VADNA SZABADSÁG TÉR 15 segitsenek lassan mindent kikapcsolnak kissebbik fiam 20 éves albérletben van nagy fiam 27 éves csaladja van nekünk nincs segitség bankszámlán inkasszo van fele pénzt végrehajto levonja nekem közmunkán 37 ezer ftot kapok ,,,provident tartozás NINCS SENKINK... KÉREM SEGITSEN !!70 5189043 miost már augusztustol feleségem fizetéséböl is von végrehajtó fizetés 33 °% át 37 ezer ftot
fog kapni mint én 74 ezer ft lesz 3 embernek
süti beállítások módosítása