ad6kap6

www.ad6kap6.hu adhatsz-kaphatsz közvetítő nélkül blog írója: nyul info@ad6kap6.hu

Friss topikok

  • Kerpács Erika: Segítséget kérek el vesztettem a házam és mindenem. Kaptam egy rossz kis házat, amiért havi 20 ezr... (2020.12.06. 04:24) Szomorú levél, de szomorú a reakció is!
  • Varga Zoltan: ost még segitsenek számla kifizetésében 20 ezer ftal)) nagy fiamat elküldték virus miatt ,, )) cim... (2020.08.15. 08:31) Pénz-pénz-pénz
  • Georgina319: Ez egy nagyon jó oldal! (2019.09.25. 12:59) Receptverseny - Krumplicsó
  • pirimogyoró: Kedves Csiby Éva! Az oldalatokat az Internet segítségével fedeztem fel, és ha pirimogyoró névvel ... (2019.05.01. 18:19) Add el!
  • Reactor: Ponzi-séma, piramisjáték. Sajnos mindig akad sok ostoba, aki megeszi. (2019.01.20. 13:48) Nagy átrázás

Linkblog

Állásajánlat?

2012.05.22. 20:57 | ad6kap6 | 3 komment

Az ad6kap6 több éves fennállása alatt idénre törtünk meg és közkívánatra ma már a FÓRUMonkon belül lehet állást ajánlani.

Azonban mi ezt is ad6kap6-osra szeretnénk, így szívesen fogadunk mindenkit, aki ért valamihez és feles kapacitását CSERÉBE bocsájtaná. (pl: talpat masszírozok 1 kg gyümölcsért). De lehet nyaralásért kifesteni a vikendházat.

Azonban megjelentek a "furcsa" keresetet ígérők is. Csak otthon kell ülni és degeszre keresheted magadat. Általában semmit sem kell csinálni:

" Először regisztrálj, be majd 4 levelet fogsz kapni,
olvasd végig figyelmesen, most 1-2 órát igénybe fog venni, és ha
mégsem nyerné el a tetszésed, akkor a 2. levél alján törölni
tudod magad, nem jár semmiféle kötelezettséggel. Remélem elnyeri
a tetszésed, és segíthettem megkönnyíteni a mindennapjaidat! Sok
sikert kívánok, és minél több embert hívj meg, neked is annál
jobb lehetőségeid"

Miről is van szó? Szerezz minél több embert - ez a lényeg. Akkor ketyeg az óra, hullik a pénz, ha minél több embert szervezel be. Minél több ember e-mail címe köthető a Te gyűjtésedhez. Persze valamiért Te nem fogsz gazdagodni, de gyanútlanul hatalmas adatbázisra tesznek mások szert, így eladható termékhez jutnak.

Más munkáknál egyszerűbb rájönni, hogy miről van szó, mert induláskor kérnek pénzt és ez azért gyanús. (Persze itt a befizetett pénz tűnik el és semmit nem kapsz érte.)

Én akkor is mérges voltam és több emberrel vitába szálltam, amikor megjelentek az oldalon a termék kostolósok. Ők nincsenek sokan pár cég alkalmaz erre embereket. A lényeg az, hogy akit felvesznek, annak kiadnak egy feladatot: embereket kell toborozni az adott címre, adott időben a kostolásra. (Ezek az emberek nem lehetnek ugyanazok, mert a cég figyeli és csak pár hónap elteltével lehet megint ugyanazt az embert hívni.) A szervező fejpénzt kap. Így szívesen teszi fel egy ilyen oldalra a toborzást, hisz dőlnek a jelentkezők. Jól hangzik megkostolod  a yoghurtot, eszel mézet, iszol sört - véleményt mondasz. Időben kb 1 óra alatt végzel, majd kapsz 1000,. FT-ot. Amikor kitettem kóstolósékat nem értették, hogy ez csak nekik üzlet. Neked kell a kóstolás helyére eljutni és nem mehetsz naponta erre a "munkára". Volt sértődés, de jobb a békesség.

Azt szeretnénk, ha az oldalon a kevés lehetőség tényleges pillanatnyi megoldás lenne mindkét fél részére. Te tudsz varrni én korrepetálom a gyerekedet. Nem szeretnénk, hogy egy-két ügyes ember piramis játékba, MLM-be rángassa az amúgy is nehezen élő tagjainkat. Mostanában új divat a hiteleidet lefaragom típusú okosság. Könyörgöm NE ugorjatok be mindenkinek!

 

nyul

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ad6kap6.blog.hu/api/trackback/id/tr714532568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wawelski 2012.06.03. 13:48:33

Tisztelt Felhasználók!

Ez után a bejegyzés után szégyellem hogy tagja voltam az ad6kap6 közösségének.

Még akkor is ezt kell írnom, ha megismertem néhány nagyon kiváló embert az oldalon keresztül, és voltak szeretetteljes örömteli pillanatok.

Ez a méltatlan, kicsinyes, sértett hangú bejegyzés feltette a koronát az egész eddigi cinizmusra.
A képmutatás magasiskolája ami itt zajlik.

Akinek nem inge, ne vegye magára, hisz nem az egész közösség számára íródott ez a hozzászólás.

Wawelski

dasilva64 · https://www.facebook.com/korulottemavilag 2012.06.03. 15:09:21

Sértett hangú bejegyzés? Kié is a sértett hang?

Amúgy érdekes dolog ez, a vita, mint tudomány. Az ember normálisan érvekre érvekkel válaszol. Az nem vita, hogy én azt állítom, az ég kék, mire te azt válaszolod, milyen undok vagyok.

Tulajdonképpen olyan ez, mintha valaki lelépne a férjétől, mert elege van belőle -mondjuk mert a közepén nyomja a fogkrémes tubust -, de visszajár kukkolni. Aztán ha meglátja, hogy már megint nem hajtotta le a vécéülőkét, elkezd rá kígyót-békát köpködni a médiákban.

Nem hiszem, hogy nem érzed, milyen szánalmas és fölösleges volt ez a bejegyzésed. Olyan sok mindent elárultál ezzel magadról, amit szerintem jobban szerettél volna titokban tartani.
Sajnállak, a sértettség, kicsinyesség, frusztráltság nem arrafelé van, amerre mutogatsz :(((

Wawelski 2012.06.04. 01:20:00

@dasilva64:
Tévedsz, Te kedves tévedhetetlen, nem járok vissza kukkolni, hanem egy kedves régi "kóstolótárs" küldte el ezt a gusztustalan bejegyzést.

Úgy éreztem reagálnom kell ennyire piti bejegyzésre.
De hiba volt, mert , mert már az írás közben tudtam, hogy az a bizonyos ostor csattog majd a hátamon. Ez is csak a már jól bevált forgatókönyv része, a csendőr majd megmondja ki is vagyok én, mit is gondolhatok én, mit is írhatok le én.

Mert, ha nem úgy gondolkodom és viselkedem, ahogy kegyelmesék előírják, máris egy frusztrált egyén vagyok.
Nem - nem akartam és nem is akarok mást írni, mint fentebb, most csak biztosabb lettem a véleményemben.

Nyelvcsapásból van elég az oldalon, kenegetnek azok hamis hájjal benneteket eleget. Még ez is kevés? A diktátorok is így csinálják, tapsolj, és kussolj, úgyis csak mi tudjuk a tutit.

Nem rólam szól ez a történet, hanem rólatok, meg arról a bizonyos tükörről, amit elő kellene vennetek már végre.
A sok hamisság előbb-utóbb elveszi a realitásérzéket.
Valamint leszállni a magas lóról, visszavenni a gőgből.

A többivel egyetértek, kígyót-békát köpködni még így utólag is, mikor már hónapok óta nem vagyok az oldalon, mutogatni , név nélkül ráadásul? Hát valóban nem szép dolog.
Mondhatnám, nem én kezdtem.
És azt az megemlíthetném, hogy nem én vagyok az első és nem is az utolsó, akivel ugyanezt teszitek, amikor már nem tud reagálni , még megpróbáltok rúgni bele egy utolsót.
Miért, mert nem egy követ fúj veletek? Rémisztő.

És igen a WC ülőkét sem érdemes lehajtani - hogy ehhez a szellemtelen megjegyzéshez ragaszkodjam - még néhány napig, mert a hányinger kerülget, ha erre az egészre gondolok.

Ne aggódj, nem látogatom az oldalt, még, ha Te felfuvalkodottságodban azt is hiszed.
Ennél sokkal többről szól az életem.Igaz érzelmekről és gondolatokról, nem színházról.
süti beállítások módosítása